Győr, a találkozások városa

2020.04.17

Az Arrabona-Frigo - mint az élelmiszeripari logisztika és disztribúció egyik meghatározó szereplője a hazai piacon - a régió központjában, Győrben helyezkedik el. Ebben a gyorsan fejlődő városban nem csak a folyók találkoznak, hanem fontos kereskedelmi útvonalak, a hazai vállalkozók, a külföldi befektetők és a világ minden pontjáról érkező szakemberek is.


A város földrajzi fekvése a kezdetektől meghatározta fejlődését, és magában hordozta megújulásának lehetőségét. A Bécs-Budapest-Pozsony háromszög fejlődése folyamatosan húzta magával a várost és az egész régiót is. Infrastrukturális szempontból is az egyik legkedvezőbb helyzetben van az országban.

A demográfiai viszonyok, a képzett munkaerő és a régióban érvényesülő vállalkozókedv kedvező hatása az Arrabona-Frigo Kft. által nyújtott gyorsfagyasztott élelmiszer logisztikai tevékenységre is kihat.

Az általunk nyújtott magas szintű szolgáltatás és szaktudás a legjobb helyen áll partnereink rendelkezésére. Szárazáru raktárunk és hűtőházunk az ipari park szélén, kiváló úthálózati kapcsolattal rendelkezik. Az M1-es autópályától 8 percnyire, a 81-es főúttól 5percre, a 14-es főúttól pedig 10 percnyire található, ezen kívül iparvágány is partnereink rendelkezésére áll.

Reméljük, hogy Önnel is találkozunk Győrben, hogy termékeit a legjobb körülmények között raktározzuk!