A logisztikai kiszolgálási színvonal több dimenzión keresztül értelmezhető - például a termék rendelkezésre állásán, az átfutási időn, a rendelési mennyiségen, a rugalmasságon, a sérülések számán keresztül. 

Az ARRABONA-FRIGO auditált folyamataiban fontos szempont az általunk használt KPI mutatók élelmiszer logisztikai vonatkozásainak feltétlen figyelembevétele.

Az élelmiszeriparban különösen érzékeny néhány lenti tényező alapjai értékelésünknek.

A megrendelési átfutási idő (vagy a megrendelések teljesítésének ideje) a megrendelés átvétele és a megrendelt áru célhelyre való leszállítása között eltelt idő (órákban vagy napokban kifejezve). 

Nagyon fontos a visszaküldött áruk aránya ami elsősorban az expediálás, a csomagolás, valamint a szállítás hatékonyságát méri, és kizárólag a logisztikai szempontokra (pl. nem a termék minőségére) vonatkoztatható (pl. téves tétel a megrendelt áruk között, károsodott áru csomagolás vagy szállítás miatt). Szerencsére az ARRABONA-FRIGO tevékenysége során csak rendkívül ritkán fordul elő.

A rugalmassági mutató (szállítási rugalmasság) egy adott megrendelés felvételét követően (a teljesítés előkészítése közben) keletkezett módosításokat milyen mértékben tudja a raktár kezelni. A szállítási (teljesítési) készenléti mutató a raktárnak azt a képességét fejezi ki az ARRABONA-FRIGO esetében, hogy milyen mértékben képes a rendkívüli (prompt) igényeket teljesíteni. 

A jármű megrakás (megrakodás alatti tartózkodás) ideje a kiszállító üres jármű beérkezésétől a megrakott jármű távozásáig eltelt idő. A jármű kirakás (kirakodás alatti tartózkodás) ideje a megrakott jármű beérkezésétől a távozásig eltelt idő. Nagysága az előző számítási logika szerint határozható meg. A betárolási átfutási idő (vagy betárolási idő) az árú külső szállítóeszközzel való beérkezésétől (a jármű megérkezésétől) a tároló helyre való berakásáig eltelt idő, órákban kifejezve. A kitárolási átfutási idő (vagy kitárolási, kiszolgálási idő) a kitárolási utasítás átvételétől a megrendelt mennyiség (rendelési, kiszállítási egység) összeállításáig eltelt idő. 

A másik jellemző mutatószám az  ARRABONA-FRIGO raktári anyagmozgató rendszerének átbocsátóképessége, ami a rendszer által egy bizonyos időszak alatt mozgatható árumennyiséget jelöli.