BLOG

Az élelmiszerek tartósítása valószínűsíthetően egyidős az emberiséggel. Már az őskorban felismerték annak fontosságát, hogy az összegyűjtött élelmiszerfelesleget természetes úton tartósítsák, majd elraktározzák az ínséges időkre. Milyen tartósítási eljárásokat alkalmaztak régen, amelyek napjainkban sem vesztettek jelentőségükből?

A lakosság jelentős részét foglalkoztatják az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos aggályok, az élelmiszerekbe kerülő kórokozó, szennyeződés vagy vegyi anyagok kockázata. Ahogy múlt heti bejegyzésünkben taglaltuk, napjainkban rendkívül szigorú és mindenre kiterjedő élelmiszer-biztonsági felügyelet és rendszer épült ki. Akkor mégis, hogy lehetséges...

A cross-docking szolgáltatás napjainkban az egyik kulcstényezője a logisztikának. Múlt heti bejegyzésünkben a cross-docking rendszer alapjait ismertettük. Mai bejegyzésünkben pedig arra adjuk meg a választ, hogy miért már-már nélkülözhetetlen szereplője a logisztikának a felgyorsult világunkban.